Folyékony autófólia

Tel.:+36-30-941-7370
+36-30-687-4033
+36-1-787-7947


E-mail: racerdip@racerdip.hu

Hétfő - Péntek:

08:00 - 16:00
(bejelentkezés alapján)

RacerDip Hungary

Köszönjük :)

Üdvözöljük a RacerDip Hungary webáruházban!
Subaru Impreza STI RACER DIP® Ultra feteteben Yamaha R1  RACER DIP® Alpine fehérben BMW M5  RACER DIP®be Alpine fehér™ben BMW 5 GT  RACER DIP® Alpine fehér™ben Audi A6  RACER DIP® Frozen Greyben Renoválja a régebbi felniket a RACER DIP® segítségével A hűtőrácsnak kölcsönözzön sportos kinézetet A RACER DIP® a felület megsértése nélkül bármikor eltávolítható Az interiér egyszererű javítása a RACER DIP® sprayel

MIÉRT RACER DIP® és NEM FÓLIA ?

MIÉRT RACER DIP® és NEM FÓLIA

A RACER DIP® a gyakran használt fóliákkal szemben több szempontból is előnyösebb. Fő ok, amelyek után dönteni fognak épp a RACER DIP® használata mellett:

1. Nagyobb hőállóság

A RACER DIP® -35 ºC -tól + 95 ºC-ig hőálló. Ezen hőmérsékletek között megtartja tulajdonságait és nem válik fel. Többen Önök közül, akik már kipróbálták a fóliát, biztosan nyáron rossz tapasztalatokat szereztek a fólia felválásával kapcsolatban. Erre azért kerül sor, mert az általában használt fóliák csak +60 ºC -ig hőállóak és magasabb hőmérsékletnél kezdenek széthúzódni és felválni.

 

2. Az oldalak feldolgozása

A fóliák leggyengébb pontjai éppen az oldalak és a sarkok ahol a fólia végződik. A RACER DIP®-nél nincsenek ilyen helyek, mivel a felvivéskor egyöntetű réteg keletkezik a gépkocsi egész felületén.

 

3. Buborékok

A RACER DIP®-nél nem keletkeznek buborékok, semmilyen levegő a RACER DIP® rétege és az alapréteg között, mivel ez gyönge – vékony rétegekben van szórópisztollyal felhordva. Az általános fóliáknál kisebb vagy nagyobb buborékok keletkeznek főleg azért, mert a felületekre nagyobb darabokban van felhasználva.A keletkezett buborékok nem esztétikusak és a helyükön rozsdafoltok is kialakulhatnak.

 

4. Védő és korróziómentes hatás

A RACER DIP® mint más általánosságban használt fóliák tulajdonképpen védőréteget képeznek a sérülések ellen. Viszont a RACER DIP®-nek a fóliával ellentétben antikorózus hatása is van, tehát védi a felületet a sérülésektől is.

 

5. A sérülés kijavítása és költségei

Ha megsérül a fólia, ez több esetben költséges és a fólia cserélésére van szükség az sérült hely egész felületén. A RACER DIP® megsérülésekor elég a sérült helyet gyengéden áttörölni S6001-es hígítóval és átfújni. A RACER DIP® javítása időben és költségekben is igénytelenebb és még a kevéssel ügyesebbeknek is sikerül.

 

6. Élettartalom

A RACER DIP® nagyobb ellenálló képességének köszönhetően tartósabb, mint az általában használt fóliák. A légköri viszonyokhoz való ellenálló képessége 7-10 év terjedelem.

 

7.  A felhordás nehézsége

A felhordásban egyöntetűen győztes a RACER DIP®. Könnyebben lehet felhordani a felületre, mint a fóliát és nagyon szép eredményt ér el még az amatőr is az első próbálkozásnál.

 

8. Megfizethetőség

Az utolsó szempont és talán a legfontosabb az ár. A RACER DIP® 60-70% olcsóbb, mint a fólia.

 

9. Következtetés

A RACER DIP® olcsóbb, és számos jelentős tényező, jobb anyag, mint a hagyományos autófólia :)


© 2014 RacerDip Hungary s.r.o.