Folyékony autófólia

Tel.:+36-30-941-7370
+36-30-687-4033
+36-1-787-7947


E-mail: racerdip@racerdip.hu

Hétfő - Péntek:

08:00 - 16:00
(bejelentkezés alapján)

RacerDip Hungary

Köszönjük :)

Üdvözöljük a RacerDip Hungary webáruházban!
Subaru Impreza STI RACER DIP® Ultra feteteben Yamaha R1  RACER DIP® Alpine fehérben BMW M5  RACER DIP®be Alpine fehér™ben BMW 5 GT  RACER DIP® Alpine fehér™ben Audi A6  RACER DIP® Frozen Greyben Renoválja a régebbi felniket a RACER DIP® segítségével A hűtőrácsnak kölcsönözzön sportos kinézetet A RACER DIP® a felület megsértése nélkül bármikor eltávolítható Az interiér egyszererű javítása a RACER DIP® sprayel

Miért a RACER DIP®?

Miért a RACER DIP®?

A RACER DIP® szintetikus gumibevonat, amely a helyes felhasználás során védőréteget alkot.

 

Egy nagyon magas minőségű termékről van szó, amely tulajdonságaival felülmúl minden más konkurens terméket.

Fő tulajdonságai közé tartozik az Ultra sűrű összetétele  nem higított állapotban, erős takaró tulajdonságai és magas ellenálló képessége, mint az egyéb más folyékony fóliáknak.

 

A RACER DIP® kitűnik a szép sima felület egyszerű elérésével, még ha egész amatőr is használja. A sima felületek a speciális adhéz hozzávaló alapján alakulnak ki. 

Amely széthúzza a RACER DIP®-et a felületen.

A felület, amelyre a RACER DIP® volt felhasználva, kisebb a lehetősége annak, hogy korrózió képződik rajta, vízálló és jó levegőálló.

A RACER DIP®-et el lehet távolítani.

Az ultra sűrű konzisztenciájának köszönhetően Önnek elég néhány liter nem higított állagú készítmény a gépkocsi egész befedéséhez (rendszeresen 4-8 l). Csak 500 ml elég a szabályos kerekek átszórásához.


© 2014 RacerDip Hungary s.r.o.